Ginis historie går tilbage til 1500-tallet, hvor Gini-familien har dyrket egne vinmarker i Monteforte, er derfor blandt de ældste vinbønder i Soave Classico området. Gini-familien har ejet jord i Contrada Salvarenza området, så tidligt som i det 16. århundrede. Viden er blevet overleveret gennem århundreder, fra generation til generation, til vores far Olinto, mester vinmager, som overførte sine færdigheder og passion for dette brødrene Sandro og Claudio, der i dag viderefører denne arv af viden, erfaring og kærlighed til dette land. Gini har altid været fokuseret på at passe på vores vinmarker og vores vine på en udelukkende naturlig måde. Tradition og innovation eksisterer side om side og samarbejder i harmoni på alle stadier af produktionen for at opnå stadig mere raffinerede produkter.
Ginis første vinificering uden sulfitter, i 1985, var revolutionerende. Det har ændret ønologiens forløb og øget den udtryksfulde renhed af vores vine. Ginis vindyrkning er økologisk, respekterer miljøet og vores forfædres traditioner, som altid har bearbejdet jorden med naturlige metoder. Høsten sker i hånden i vinmarkerne på tre forskellige tidspunkter for at samle druerne i den helt rigtige modenhed.
Vine fra Gini