Flavio og Carla begyndte at lave vin i 1988 med kun en hektar Sangiovese i Castelnuovo dell’Abate. I dag fortsætter deres børn Luca og Tea historien, der i generationer ærer respekten og kærligheden til landet. Beliggende i 365 m o.h. på den sydøstlige side af Montalcino dominerer La Palazzetta med 20 hektar vinmarker og 2500 oliventræer den storslåede udsigt over klosteret Sant’Antimo. Produktionen af Rosso di Montalcino DOC, Brunello di Montalcino DOCG, Sant’Antimo Rosso DOC og ekstra jomfru olivenolie øger værdien af lokalområdet og bevarer det, der hvert år kommer fra naturen. Milde vintre, varme somre, regnfulde og fugtige forår og efterår skaber i disse kalkstens- og stenrige lande meget duftende vine med intense farver og behagelig syre og tanniner. La Palazzetta har fulgt de naturlige principper for dyrkning og produktion og modtog den økologiske certificering fra og med høsten i 2018.

Med en opmærksom pleje i vinmarkerne efter den økologiske landbrugsmetode. Efter 30 års erfaring med vinfremstilling, fører tradition og innovation vores håndplukkede druer til den naturlige vinificerings proces. Kontrolleret temperaturgæring, lagring på franske egetræsfade og “lettere flasker”.
I 2016 blev La Palazzetta tildelt “Ecofriendly Cellar Diploma” på grund af produktionen af sunde vine til forbrugerne, engagementet i økologisk bæredygtige værdier, realiseringen af projekter, der sigter mod jord- og vinmarksbeskyttelse og aktivering af energibesparelsesplaner.

Vine fra La Palazzetta

Viser et enkelt resultat

La Palazzetta – Brunello di Montacino Riserva 2016

kr.299,00
SALE OUT   Klassifikation: DOCG Navn: Brunello di Montacino riserva 2016 Produktionsområde: Castelnuovo dell’Abate – 365 m over havets overflade.