[row col_style=”solid”]

[col span=”2″ span__sm=”12″]

[divider width=”31px” height=”0px” margin=”2.0em”]

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″ padding=”15px 20px 15px 20px” bg_color=”#282828″ class=”om1″]

Jeg kan kun anbefale Kongeå Sadelmager!

Jeg er fysisk handicappet (Spastiker, Scoliose skæv ryg da mine muskler trækker min ryg skæv og Raynauds syndrom (forminsket blodomløb med kroniske gigtligende smerter til følge) og jeg har siden jeg købte min islænder Abel kæmpet for at finde den rigtige sadel, for enten havde jeg ikke nok støtte eller så lå den ikke ordentligt på min hest.

Så fik jeg besøg af Jytte og Steen og vi fandt sammen nogle muligheder som jeg fik lov at prøve og WOW en forskel! som slet ikke har været muligt og jeg havde en helt anden føling med Abel og kunne hjælpe ham meget bedre.Jytte & Steen gav den fantastiske service at jeg kunne låne den sadel jeg sad bedst i og jeg har den så på prøve lige nu – og jeg bliver mere og mere fan!

Adam Ellis sadlen som jeg har fået er ikke ret dyr hvilket er en KÆMPE fordel når man som mig er på SU og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få lavet min helt egen med mig og Abels mål og den speciellavede lægstøtte som jeg har drømt om længe – vi kommer til at give den SÅ meget gas i 2018 stævnesæsonen i vores helt specielle sadel!

Mine varmeste anbefalinger til Kongeå sadelmager, om du er “rask” rytter eller handicappet, de lytter og finder det helt perfekte valg til dig!

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[divider width=”31px” height=”0px” margin=”2.0em”]

[/col]

[/row]